Sueca 25/10/2021

Estimats/des amics, amigues, des del passat març de 2020 l’activitat de la penya va quedar aturada, la COVID provocà un canvi brutal a la normalitat que estàvem acostumats diàriament, trastocà les nostres vides i les nostres maneres de viure, espere que a cap de vosaltres us haja afectat de manera directa o indirecta aquesta pandèmia, m’agradaria no haver de lamentar algun cas de fatalitat, encara que si estic al cas que alguns de vosaltres ha patit el virus, espere i desitge que hui tots estiguem en perfectes condicions de salut.

Des d’aquell març han passat tantíssimes coses en can Barça que hui no tindríem temps ni espai, interessant seria que anàrem comentant-les en un futur, si és possible, destacar sobretot l’era post Messi, passant per un canvi de President i barbaritats de coses més, una situació actual que passa per la reconstrucció i esperar quant de temps durarà esta travessia per situar-nos on ens mereixem, quan més prompte millor, però bé, és el que hi ha actualment i per no fer-ho pesat i no estendrem més, pregaria i s’agrairia que contestàreu un parell de qüestions si us sembla bé.

  1. Possibilitat d’obrir el local amb les mesures obligades.
  2. Plantejar un parell de dades alternatives per dur a terme una reunió, assemblea o com vulgueu dir-li, a través d’un dinar.
  3. Persones que vulguem tirar endavant la continuïtat de la penya.

Serà complicat reprendre la normalitat però hi ha dos camins, intentar tornar a la normalitat d’acord amb el que exigeixen les autoritats i fer les activitats que es feien, obrir el local, loteries, quotes i si ens animem algun viatge i sobretot pensar en el futur de la Penya Barcelonista Ribera Baixa, l’altra és liquidar-la a les portes dels 50 anys d’existència.

Han estat molts mesos, quasi 600 dies i alguns de vosaltres potser teniu altres llocs “per vore el Barça”, ara sou vosaltres qui decidireu el camí, donar-vos les gràcies per la paciència i demanar-vos disculpes per la desinformació, esperant obtindré una bona acollida rebeu una abraçada.

Salut i gràcies.